Συνεχίζουν την μάχη με τις φλόγες οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, σε δασική έκταση στα Ροζενά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στη μεγάλη μάχη κατάσβεσης συμμετέχουν 289 πυροσβέστες, με 98 οχήματα και 9 ομάδες πεζοπόρων. Νωρίτερα εντός της ημέρας 19 εναέρια μέσα, 6 ελικόπτερα και 13 αεροσκάφη, έκαναν ρίψεις νερού. Παράλληλα, υπάρχει συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Συγκλονιστικό βίντεο τώρα με τη φωτιά να καίει πολύ κοντά στα χωριά Πύργος και το Ελληνικό Ξυλοκάστρου.
Νέο μήνυμα από το 112 έλαβαν οι πολίτες του Δήμου Κορινθίων.
“Λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Δήμου Ξυλόκαστρο Ευρωστίνης οι καπνοί κατευθύνονται προς την περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στο Δήμο Κορινθίων παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα.
Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών”


