Η κακοκαιρία συνεχίζει να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τη βόρεια Κέρκυρα και τμήματα της Ηπείρου να βρίσκονται στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων. Το μεσημέρι στάλθηκε προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στα Ιωάννινα, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων και των κατολισθήσεων που σημειώθηκαν. Οι κάτοικοι κλήθηκαν να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες, καθώς η κατάσταση σε πολλές περιοχές παραμένει επικίνδυνη.
Στους Καουσάδες, μια ολόκληρη πλαγιά υποχώρησε, παρασύροντας αυτοκίνητα και προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε κατοικίες. Ευτυχώς, τα σπίτια που επλήγησαν ήταν ακατοίκητα, γεγονός που απέτρεψε τραγικές συνέπειες. Η πρόσβαση στην περιοχή είναι αδύνατη, ενώ τα κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας επιχειρούν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr. Ανάλογα προβλήματα έχουν προκληθεί και στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, το οποίο έχει αποκλειστεί από φερτά υλικά, δυσκολεύοντας το έργο των αστυνομικών δυνάμεων.
Η κατάσταση είναι επίσης σοβαρή σε Σιδάρι και Μαγουλάδες, όπου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε λίμνες, με μεγάλες ποσότητες νερού να καλύπτουν τμήματα των οικισμών. Η διέλευση των οχημάτων είναι εξαιρετικά δύσκολη και σε ορισμένα σημεία αδύνατη. Παράλληλα, οι περιοχές Καουσάδες και Σιδάρι παραμένουν χωρίς ρεύμα, με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να καταβάλλουν προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών, παρά τα σοβαρά προβλήματα πρόσβασης.
Στην Ήπειρο, πολλές περιοχές στη Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα αντιμετωπίζουν επίσης έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ αρκετοί δρόμοι που οδηγούν σε ορεινά χωριά της Κόνιτσας έχουν κλείσει λόγω κατολισθήσεων και συσσώρευσης νερού.
Παράλληλα, λόγω των επικίνδυνων συνθηκών, σήμερα παραμένουν κλειστά τα σχολεία σε Καρουσάδες, Βελονάδες, Αυλιώτες, το Ειδικό Σχολείο Βελονάδων και το Νηπιαγωγείο Καββαδάδων, με τις τοπικές αρχές να αξιολογούν συνεχώς την κατάσταση.

